050-3232023

info@kaikucare.fi

PalvelutKotisiivous ja kotipalvelun tukipalvelut

Kotisiivous ja kotipalvelun tukipalvelut

Teemme kotien ylläpito- ja suursiivouksia. Kotisiivoukset toteutetaan aina asiakkaan toiveet huomioiden ja siivouksia voi tilata kerta- tai kuukausipalveluna. Siivouksen toteutamme asiakkaan omilla välineillä ja tarvittaessa autamme asiakasta ostamaan oikeanlaiset siivousvälineet juuri asiakkaan kodin tarpeisiin.

Siivoustyössä huomioimme oikeanlaisen hygienian ja työssämme noudatetaan aseptista työjärjestystä.

Tilatuista kotisiivouksista teemme aina kirjallisen sopimuksen asiakkaan kanssa ja palveluistamme voi hakea kotitalousvähennystä. Tarvittaessa teemme ilmaisen kartoituskäynnin asiakkaan luona.

Kotipalvelun tukipalveluita voivat olla esimerkiksi: ruuanlaitto, kotisiivous, pyykkihuolto, asiointipalvelut, kuljetus- ja saattajapalvelut, piha- ja lumityöt, sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut, henkilökohtaisena avustajana toimiminen, omaishoitajan sijaistaminen tai lemmikkieläinten hoito.

Näitä palveluita voit ostaa yritykseltämme yksityisesti, kuntien tarjoamilla palveluseteleillä tai jos asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi sairauden tai ikääntymisen seurauksena, voi asiakkaalla olla mahdollisuus saada kotipalvelun tukipalveluita myös arvonlisäverottomasti. Arvonlisäverottomista palveluista on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä.

Teemme kaikkien meidän asiakkaidemme kanssa kirjallisen palvelusuunnitelman ja sopimuksen. Palvelusuunnitelma määritellään juuri asiakkaan tarpeiden mukaan ja sitä voidaan tarpeen tullen muuttaa ja päivittää. Sopimukseen kirjataan kaikki asiakkaan kanssa sovitut työt ja tehtävät hintatietoineen. Sopimuksen irtisanomisaika on 1 kuukausi. Kertaluonteisten palveluiden peruutukset tulee tehdä vähintään viisi vuorokautta ennen tilattua palvelua.

Oikeuteen saada arvonlisäverottomia palveluita voi tutustua osoitteessa
vero.fi/.../yksityisten_sosiaalihuoltopalvelujen_ar/.

Kotitalousvähennykseen voi tutustua osoitteessa
vero.fi/.../kotitalousvahennys/.